us nl
 

Het Kantoor

Het kantoor van het bedrijf Van Clamsfield International Ltd. is gelegen in een natuurlijke en bosrijke omgeving in Nederland - Blenkert 13 in het dorp Roggel (gemeente Leudal) om precies te zijn.

Het omringende Nederlandse landschap laat zich het best omschrijven als een combinatie van bossen, organische beekjes en oneindige vergezichten, gevuld met koeien en wolkenpartijen die regelrecht uit één van de schilderijen van Vermeer lijken te komen.

Een bezoek aan ons kantoor kan dan ook eenvoudig worden gecombineerd met een avontuurlijke bedrijfsfietstocht of een dagtrip naar het historische dorp Visé België (60 min rijden), de opwindende metropool Düsseldorf Duitsland (60 min rijden) of een bezoek aan onze hoofdstad Amsterdam (120 min. rijden), welke laatste met haar 1281 bruggen, 110 rondvaartboten, 165 grachten, 40 parken, 600.000 bloembollen, 302 openbare beelden, 654 historische gevelstenen, 165 antiekwinkels, 9 carillons, 51 musea, 22 Rembrandts, 206 Van Goghs en één paleis, een onvergetelijke tijd garandeert (Bron: IAMSTERDAM).

Plan een bezoek aan het kantoor

Telefoneer alstublieft met M. +31 (0)631 062 042 om een afspraak te maken met het kantoor.
De voordelen van een bezoek aan het kantoor:

  • Gratis parkeren;
  • Openingstijden (maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00);
  • Belangrijke vliegvelden liggen in de nabijheid (60 min rijden): Düsseldorf International airport, Eindhoven airport, Maastricht airport en Liège airport;
  • Een persoonlijke aanpak gecombineerd met een comfortabele & vriendelijke zakelijke atmosfeer;
  • Selectie in hete en koude dranken van het huis

koffie-thee-macrons.gif

Van Clamsfield International Ltd. maakt ook gebruik van een besloten kantoortuin, gelegen op het bedrijfsterrein, om onze cliënten in staat te stellen (af)gesloten zakelijke gebeurtenissen te bespreken in een natuurlijke, aangename en informele setting. De kantoortuin wordt geopend tijdens het zomerseizoen.

Contact informatie

Van Clamsfield International Ltd.
Blenkert 13
6088 NH  Roggel
Nederland

Wijze waarop u ons kunt contacteren
M. +31 (0)631 062 042
E. info@vanclamsfieldinternational.eu

Contactformulier


Captcha Code

Klik op de afbeelding om een andere captcha te zien.

All rights reserved. Copyright © 2024 Van Clamsfield International Ltd.
Code: Buxolutions | Layout & Styling: Shapeshift Media